Cigdemino hep sut alerjisi ustunde duruldu bizim. Sutu kestim yumurtayi kestim kakada kan devam etti. Sonra şak diye tum alerji ihtimalli gidalari kestim. Bitek patates zeytin ekmek yiyor hale geldim. Sideferin icinde sut proteini gibi bisey varmis onu farkettik. Sideferi kestik. Bir hafta kullanmadi demir ilaci. İshal sayisi azaldi. Kakada kan gormedim. Sonra ocean deemir kullanmaya basladik bir hafta oldu olmadi yine kakada kan basladi. Busefer dedik demire alerji kesin var. Sonra tamamen kestik. İspanak yedigim iki gun kanama yine oldu. İspanagi da biraktim. Bu sirada 2 ay diyetime guzel devam ettim. Hicbir alerjen tuketmiyordum. Doktor kontroluyle once demir ilaci verdik. İlac vermeden gaita gizli kan negatifti. Basladik kakada gorsel kan yoktu duzeldi sandik ama gizli kan yine pozitif cikti demir alerjimiz gecmemis yani. Sonrasinda 15 gun bekledik. Gaita gizli kan negatif olunca sut diyetini acmaya basladik. Bu sefer deli gibi egzema oldu. Sadece bagirsak tepkiliyken sute karsi cilt tepkisi de eklenmisti tabloya. Bu sirada 6,5 aylik oldu ek gidaya gecemedik. 7 aylikken tadimlara basladik. Ve 8 aylik suan yemek yemiyor asla agzini acmiyor. Bilmiyorum belki gec kaldik vermek icin. Sutten sonra yumurta diyetini actirdi doktor. Yumurta beyazinda yine kabardi cocuk. Sut diyetini actigimiz zamandan buyana iki ay gecti. Doktor tekrar acalim demisti. Su an diyet aciyorum. Bakalim insallah problem olmaz. Akliniza takilan bisey olursa konusabiliriz.