Ogullarinaasikanne merveoyku_909420 yarın 1 aylık olacak ben kimyonlu su verdim iki çay kasıgı günde ama yanlısmı yaptım dedim oda humana nın rezeneli kimyonlu çayı var üç çay kasıgı verebilirsiniz sorun yok dedi canım
Kiraz merveoyku_909420 3. Ayda geçti bizim uzun süre kullanımda evet sütü azaltıyormuş kimyon çayı verebilirsin oda gaz için çok iyi aynı şekilde sen iç 1 çay kaşığı bebeğe ver
merveoyku_909420 Ogullarinaasikanne aynen ben de onu deneyeceğim kolik bebek saati gelince hiç susmadan bağırıyor o yüzden
Ogullarinaasikanne merveoyku_909420 ayy ne zaman başladı benim oğlumda asırı gazlı bir bebek ama ıkınıyor sadece ağlama yok yani saatlerce süren ağlaması yok yarın 1 aylık olacak bu günden sonra kolik olur mu acaba 😞 Allah yardımcınız olsun 😔
merveoyku_909420 saRiiii gerçekten mi ben de sute yarar diye biliyordum hamileliğin son döneminde başladım içmeye düzenli olarak
merveoyku_909420 Ogullarinaasikanne sebepsiz ağlayan bebekler kolik oluyor sancısı varsa tuvalet olabilir derdi olay gazsa susmuyor çünkü :((