attbianne Oglum 3 saat once rotavirus asisi oldu biraz sersemleşti uyuyup duruyor uyanincada.çıglik cigliga agliyor normalmidir nolur yardim edin
Mother attbianne bizim de öyle oldu hatta dün 2. Dozu olduk . Yine aynı oldu ateşini kontrol edin isterseniz bizim yavaş yavaş Yükselmişti. Calpol vermek zorunda kalmıştım hemen gecer inşallah geçmiş olsun
esila_naz attbianne Huzursuzluk ve karnında sertleşme olabiliyormuş ben internette okumuştum karnına ılık su torbası koymuştum sonra karnını ovalamıştım öyle rahatladı kızım ama 2 gün huzursuzdu…
Esraalibugra attbianne bende geçen hafta yaptırdım bizde de ishal yaptı huysuzluk oldu zorladı baya 2-3 gün
inci_6007 attbianne bizim beş gün oluyor hala etkileri var bu aşı rota virüs bulaşmış gibi yan etki yapıyor tatlım yeşil ishal yada normal ishal mukuslu olabilir kusma ateş meme reddi karın ağrısı yapabiliyor aynı virüs bulaşmış gibi
Mother attbianne ateşini takip etmiştim 38i görünce vermiştim üstüne çıkmazsa verme demişti hemşiresi .Ama Bazı bebeklerde hiç ateş olmuyormuş. Gece ateşi yükselmişti gece vermiştim ben
Mother esila_naz ama bizim başka aşıları da olmuştu rotayı 2. Ve 4. Ay olarak yaptırdık belki diğer aşılarla birlikte olunca da zor geçirmiş olabiliriz
attbianne Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin 3 aylik vurulduk biz tek aşı ilk bebegim korktum biraz sagolun yukselirse veririm bende halsizlik dısinda belirti yok suan