Feridearslanta19 Hanimlar 21 gunluk bebegim var surekli memede durmak istiyor emmedigi halde sutu agzinda biriktiriyor sonra geri birakiyor sizce emzik vermelimiyim yada ne siklikla vermeliyim hic bilmiyorum lutfen bi fikir verin
Burcushn Feridearslanta19 Emzik eğer alırsa sizi biraz da olsa rahatlatır. Fakat sonrasında emziği bıraktırmak büyük bir çile diyebilirim. Hemde çocugun damak yapısını bozuyor.
Elfida-10 Feridearslanta19 büyük kurtarıcı emzik belirli aya kadar kullanabilirsiniz sizde rahat edersiniz böylece
Erenela_ Feridearslanta19 ben kullanıyorum ama sadece uyutacağım zaman onun dışında oğlum versemde almıyor atıyor ağzından emziksiz uyursa dakka başı kalkıyor gerçi alsada saat başı uyanıyor gine bunada şükür 🤣🤣
Feridearslanta19 Burcushn Evet biraktirmak zor olcak ama boyleyken cok fazla eniyor ve fazlasiyla kusuyor
Babygrils Burcushn damak yapısı 24. Ayından sonra emmeye devam ederse bozulur. Cünkü o aydan sonraki bebekler için emzik yoktur. Bilgiyi düzelteyim🥰
Feridearslanta19 Elfida-10 emdikten sonra uykuya dalarkenmi vermeliyim emzigi ne aralikla vermem lazm
Yigitkomuz_ Feridearslanta19 uyuyacak oldgu zman verirsin cnm bizimde 6 aylık bıraktı emziği şuan 10 aylık çok zorlanyrm diş çıkarma döneminde hep meme de duruyo bide orucum 3 4 gündr okadar zorluyoki beni emzik emse verirdm uyurdu
Metesmom Feridearslanta19 Benim bebeğim 20 günlük arada veriyorum ama günün çoğunda vermiyorum bazen çok meme isterse bir süre sonra kusuyor o zaman veriyorum.
Feridearslanta19 Metesmom evet bende normalde verme taraftari deilim uykuya dalmak icin emmedigi halde birakmiyor sut agzina doluyor surekli kusuyor genzine kaciyor😒
esraeylul34 Feridearslanta19 Bence de vermelisin her zamn kurtarıcı hem simdi verdin verdin ilerde hic veremezsn
Zeyzey06 Feridearslanta19 Daha dogdugunun bile farkinda olmayan bir bebege emzikmi vermeyi dusunuyosunuz. Tabiki memede durmak isteyecek.birtek sizi taniyor 9 ay en guvende oldugu anne karnindan sonra tabiki sizin kucaginiz ve memede durmak isteyecek. 40 ı cıkinca daha az emer cunku dis dunyayi kesfedecek.
Feridearslanta19 Zeyzey06 canm benim icin emmesi problem deil zaten agzinda bekletiyor genzine kaciyor cok fazla iciyor kusuyor bu yuzden
Dogavesultan Feridearslanta19 uzmanlar 1 yaşına kadar emziğin bi zararı olmadığını söylüyor verebilirsin canım
Eymensmomm Feridearslanta19 bende doğduğundan beri aynı sorunu yaşıyorum ama 4tane emzik değiştirdim daha 40 günlüğüz 😅wee aldım istemedi nukun kauçuklu emziğini tutuyor bide philips aventin ultra soft air aldım internttn daha gelmedi o henuz