Mirayimran Kızlar bebeklerinize yumurtanın beyazını 1 yaşından önce veren var mı allerjik durumu ciddi anlamda gören var mı ?
Deletedmom_36 Mirayimran kizim 9. Ay 23 gunluk sanirim. 1 haftadir veriyorum cok sukur bir sorun olmadi ama her bebekte olmiycagi anlamina gelmez☺️
Deletedmom318 Mirayimran Dr Ali Fuat serpenin paylaşımında görmüştüm yapılan yeni araştırmalar sonucu artık +10 aydan sonra verilebilirmis
Melek-Emir Mirayimran canım bebeğim dokuz aylık doktorumuz artık verebilirsin dedi ve yaklaşık iki haftadır veriyorum çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı 🙏🏻
otose_san Mirayimran kızım alerjik bir bebek olmadığı için 11. ayda yağda pişirdiğimde yumurtayı ayırmamaya başladım
Mirayimran Deletedmom_36 evet şimdi burda çok gördüm 1 yaşından önce vermeyin diye ama AAP ve uzmanlar beyazıyla birlikte verin diyorlar ☺️
Deletedmom_36 Mirayimran biz esimle yunurta yerken cani cekti diye bir kere vermistim daha sonra baktim alerji yok ufak ufak tattirmaya basladim simdi omletini beyazi sarisi karisik yapiyorum
Deletedmom814 Mirayimran 1 yaşından once 3 kere falan vermiştim alerji olmamıştı simdi 1 yaş 1 haftalık sarı beyaz tereyağında pişirip veriyorum yiyor bi sorun yok canım
Denizanne Mirayimran kızım nerdeyse 10 aylık ben omlet şeklinde veriyorum bütün yumurtayı. Henüz birşey olmadı canım bayadır da öyle yiyor