Mgtlh Kızlar gaz için kiraz çekirdeğinde çok denk gelmeye başladım ınternette. Kullananiz var mı kararsızım
Elifffyvz- Mgtlh ben kullandım biraz.çok çok gazlı bi bebek değil benimki o yüzden çok işe yaradı mı emin değilm.ama altını değştirp masaj falan yapıp giydrdkten sonra karnına koyuyodum sanki rahatlatıyodu
Gzd_ Mgtlh ben kullandım kemeri ama kemerle kullanmadım içindekini çıkarıp Peteğin üstüne koydum sancılanmadan karnına koydum işe yaradı baya ama her bebekte belki işe yaramaz
Mom8 Mgtlh ben kemerini almıştım bir işe yaramadı patik de varmış o ayakları sıcak tutacağı için belki işe yarar
Mgtlh Mom8 evet patik olanı da gördüm ama kararsız kaldım açıkçası kemer daha iyi olur diye düşündüm ama bilemedim şimdi
Balbocegi Mgtlh patik planı kullandım ama müthiş etkisi oldu diyemem. Gazın en büyük ilacı sabır arkadaşlar 😏
Balbocegi Mgtlh hahaha 😂😂 öyle ama ne yapayım yani 🤣🤣 bizim de başımız dertte gaz yüzünden. 70 günlük bebişim
2cocukluanne41 Balbocegi ılk çocuğumda 4ay aralıksız cektım o sancı anı ağlamaları 🙈 sımdı ıkıncı çocuğum aynı sekılde ne gaz damlası ne kıraz cekırdegı bı ıse yaramıyor bızde sabır bakalım bu nekadar surecek😂