Esraalibugra Bebeğim 3 ay 20 günlük ağzının ici benbeyaz dil dudak içleri yanak içleri benim göğsümde hafif yara mikostatin verdi sağlık ocağı kullandim bitmek üzere ama geçmiyor arada karbonatlı su ile de siliyorum hala aynı beden gecmezki
Boncukgozveannesi Esraalibugra inatçı pamukçuk olabiliyor canım temiz kaynatılmış bir tülbentle her emzirmeden önce hem göğsünü hem bebişin ağzını sil bir hafta boyunca düzelmezse doktora tekrar görünün
Uakandil Esraalibugra bu ilacı bebebğin ağzına sıkmıstık bizim de öyle gecti,çocuk yutmuyo gargara yapıp çıkartıyo zaten yutsada zararı yok demişti doktor, çabucak da iyileşti
Esraalibugra Boncukgozveannesi her emzirmde değil de ara siliyorum mikostatin ile de gogsumu temizliyorum zeytin yağı de sür dedi doktor 1 haftadır hiç bişey geçirmiyo
Esraalibugra HaticeY her emzirmde değil de ara siliyorum mikostatin ile de gogsumu temizliyorum zeytin yağı de sür dedi doktor 1 haftadır hiç bişey geçirmiyor
Boncukgozveannesi Esraalibugra her emzirme sırasında dene birde istersen olmazsa mutlaka git bence doktora zor çünkü sende bebişte çok rahatsız olursunuz