[silindi] Benim bebeğim 12 günlük ama kuvezde dün gördüm yavrumu vücudu hatta kafası da dahil olmak üzere her yeri kirmizi kabarık kabarık olmuş eve çıktığında bunu nasıl geçirebilirim.bilgisi olan var mı
Boncukgozveannesi [silindi] hiç bir bilgim yok nedeni öğrenmek lazım öncelikle sağsalim bebişinle evine geçersin inşallah canım şimdi onu düşünme dinlen bol bol bebişin gelince bakarsın 🤗
Sakura-chan [silindi] onun zaten orada doktoru vardır annesi o görüyordur ve geçmezse bile ne yapılması gerektiğini söyler . Geçmiş olsun
Mgtlh [silindi] kuzum bunu oradaki hemşirelere sor neden öyle olmuş ve nasıl geçer diye en iyisini onlar söyler
[silindi] Mgtlh sordum canım çok net bi bilgi alamadigimdan belki başına gelen vardır diye yazayım dedim
Deletedmom50 [silindi] yok normal kuvesteki bebeklerde genelde çıkıyor benimde kızımda vardı şimdiden bence onu düşünmeyin başka weyelr duuanun o geçici birşey merak etme varsa birşey tedavi ediyorlar çıktığında da bilgi verirler
imgesi [silindi] canm.burdan biz yardmci olamazyz yani doktor deglz… ama kuvezden ciktgi zamam onu cocuk doktoru kontrol etcek merak etme orda sana en iyi sekilde yardmci olurlar.. cocugu gormedgmz icin bence seni yanls yonlendrrebkrs