Aysognybln 6 aylık oğlum bu gün geldi siparişim . Konforlu bi ürün baya 20 dk falan oyuncaklarıyla ilgilendi ☺️ Devrilmiyor kesinlikle en güzel yanı o baya koltuk gibi dik duruyor yavrum
Mlkkara asafnannesi endişelenmeyin bizde de ayni sey oluyordu küçük henuz bebeginiz kendini dik tutamamasi cok normal zamanla düzeliyor duruslari 😊
Saadet2907 Mlkkara Sahreyldrm benim kızımda 4 ay 3 günlük sürekli oturur pozisyonuna geçmek istiyor kucagimdayken hep oturur pozisyona geliyor almalimiyim bebek yatmaz
Sahreyldrm Saadet2907 ben başladım kullanmaya ama çok hoşuma gitti alsanız bile kısa kısa oturtabilirsiniz bence
Deletedmom056 asafnannesi ben kiler 5. Ayda meyilliydi 10 dakika falan koyuyordum ara ara 6 ayda da tam koydum şuan 8 aylıklar yer sofrasında oturtuyorm bizimle beraber sofrayı dağıtmadan oturuyorlar
Mlkkara Deletedmom056 benimki de sekiz aylik sofrada oturuyorum çok sklinca kendini one arkaya dogru atiyor bebeyatmazla devrilme gibi durum oluyor 🥴
Deletedmom056 Mlkkara yer sofrasında öne arkaya atsada hemen müdahale edblrz zaten amaaan bi büyüselerdi