-ilknur11- süt ürünü ve yumurta tüketimini doktor yasakladı fakat az miktarda peynir ve yoğurt üzerine zeytinyağı ile tüketebilirsn böyle deneyelim bir ay kalsiyuma ihtiyacın var dedi bi garip geldi size böyle diyen doktor oldu mj alerjisi olup
123yenianne -ilknur11- bebeğimin süte alerjisi varmış doktor neler yediğimi sordu dikkat ediyorum sadece sabahları peynir yumurta yiyiyorum dedim o kadardan bişey olmaz dedi 🤷♀️
Koalina -ilknur11- Süt ürünü kullanmıcaksınız ama yoğurt ve peynir az kullanın 🤔 biraz garip geldi bana siz genelde dikkatli kullanın bana kalsiyum takviyesi için suda eriyen haplardan vermişti doktorum
Minik2589 -ilknur11-tamamen süt ürünleri yumurtalı ürünler ne var ne yok hepsi yasak dedi ,nasıl yiyebilirsin dedi anlamadim yada neye göre sonuçta dr.vatdir bı bildiği herlade öyleyse biz niye işkence ediyoruz kendimize 6aydir yiyelim gitsin☺️
Birkoalaanasi Ben hiç yenilmediğini biliyorum belli bir süreye kadar 🧜🏻♀️ yine de tam bilgim yok canım
123yenianne -ilknur11- devam ediyor du bugün tekrar kontrole gittik tamamen kes süt ürünlerini bir de öyle gözlemleyelim dedi
morsevenfilolog -ilknur11- Süt alerjisi var kızımın. Asla tüketmiyorum. En küçük kaçakta kendini belli ediyor. Takviye vitamin alıyorum.
peribelis -ilknur11- bnce yanlıs bnimde cocugumda var hcbr sekılde yemeyecksn dedi ekmk bile süt var onu da yemksn dedi bnce yeme cünkü zararı cocuklra huyszlasıyolr rahtsz oluyolr