Mgtlh Kızlar bu damlayı kullanıp da bebeği kabız olan var mı. Kızım acayip ikiniyor kakasını yaparken sanırım kabız
Misskokulum Mgtlh tam tersine bagirsaklari düzenliyor bize iyi gelmişti ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
Mavisoglan-annesi Mgtlh Yok canim kabizligi baska biseydir. O cunku duzenliyor bagirsaklarini falan. Bagisiklik sistemini duzene sokuyor.
Kubrabektasoglu Mgtlh 7 ayına girecek bebegim neredeyse dogdugundan beri kullandım ek gıda dönemindeyiz şuan cok zorlandıgı zaman arada veriyorum kabızlık yapmıyor canım aksine rahatlatıyor fiyat olarak yüksek gelmişti bana ama değer inanki hem bitkisel bi ürün 😊
Benimoykum Mgtlh biz kullanmıştık çok iyi gelmişti ama her damla her bebeğe iyi gelmeyebiliyor başka marka dene
Nltka Valla bizimki hem kaka yapıyor hem gaz yapıyor maşallah ama hala ıkınıyor yani neden oluyor bu damlayı kullanmama rağmen anlamıyorum
Mgtlh mihrosum ama kıpkırmızı oluyor 4 gündür damlayı da 6 gündür kullanıyorum zaten ne zaman etkisini göstermeye başlar
mihrosum Mgtlh oooo kuzum daha yenı baslamısaın ılac bize 3.haftada falan tam etki gosterdı. 4 aydır kesintisiz kullanıyorum. Cok memnunum asla bırakma. Bıde sabahları vermeye calıs
Mavisoglan-annesi Mgtlh Yok canim onunla alakasi yok.sen kendi yediklerine dikkat et biraz ne yediginde oluyor diyo.
Eda3536 mihrosum ’nden sabah canım ben akşam veriyorum genelde akşam verin diyorlardı sen sabah demişsin daha mi etkili oluyor😏
Mavisoglan-annesi Mgtlh ahh canim ya.. Allah kolaylik versin o zaman. Ama sen yine kurubaklagil, bgur falan yemeye ozen goster.. Gazini cikartip yiyebilirsin.mahrum birakma kendini de cok fazla.
mihrosum Eda3536 bence onceden aksam veriyordum hıc faydasını girmedim canım. Sabah ver duzenlı daha cok faydasını gorursın
Mgtlh Benimoykum nurse diye damla vardı onu kullandım sonra bunu denemeye başladım ama henüz 6 gün oldu sanırım biraz daha beklemem gerekiyor etkisi için