AselLina0107 2 temmuz doğumluyuz bizde oğlumla :) sabah yumurta peynir ac karnına 1 ck pekmez 1 zeytin az ekmek 1 dilim salata veriyorum. Salata ve ekmeği kendi elinde yemeye çalışıyor (bayadır eline biseyler veriyorum kendi yemeye alışsın diye) sonra uyur 10.30 11.00 gibi 2 saat uyur uyandıktan sonra emziririm ve mama veririm . Daha sonra yoğurt 1 kaseden az. Sonra meyve , 16.00 gibi uyur 1 saat kadar uyandıktan sonra tabi hemen değil meme ve mama veririm. Sonra akşam yemeği sebze olur çorba okur kıymada ilave ederim bazen . {Sebzelerde eline brokoli patates bazen meyvelerde elma ve armut veririm ) akşam meme mama yaparız uyur. Tutunarak yürüyor emekliyor bu iki gündür day day duruyor, baba anne mama gel gel alkış bay bay çak veee yapıyor. Kuş nerde diyince dışarı bakıyor, 5disimiz var art arda çıkardık 8,5 aylıkken. Kartlarım var hayvan ve esyalari tanıtıyorum. Kesinlikle yemek yedirirken video çizgi film açmıyorum.ufsk toplarla motor gelişimi için biseyler yapıyoruz. Bu aralar gözlerini kulaklarını ağzını burnunun yerini öğretmeye çalışıyorum. Bu şekilde. Bu arada çığlıklar havada bu aralar , sabah mutlaka 7.30 gibi uyanır. Akşamda en geç 9.30 gibi uyur