Blmmss Bebeğim 1 haftadır pişik gibi iki üç gündür poposunda kırmızı küçük sivilceler oluşmuş kırmızı yumurtalığının alti biraz kırmızı oğlum pişik olmuş galiba kızlar 10 aylık bu arada onerebileceginiz pişik kremi varmı acaba etkili
Papatyam1703 Blmmss çok yoğun pişik olduğunda hametan normalde mustela bazen mustela daha etkili oluyor arkadaş hametanı her alt açmada demiş ama tedavi edici krem hametan
Burcushn Blmmss bebeğim doğdugu günden itibaren sudo krem kullanıyorum. 1 yıldır hiç pişik yasamadık. Gercekten mucizevi bir krem diyebilirim. Ben evi stokluyorum :))
Seherrumeysa94 Blmmss hametan mavi olan ve fucidin.. fucidin antibiyotik bir krem bir günde tedavi ediyor🤗
Esmaikra2019 Hamazinc pisik kremi çok etkili bittikçe alıyorum benim kızımda 10 aylık denemelisin kesinlikle
Sadiyealp Blmmss sudocrem pişikse canm ama artarsa dikkat et bizimde mantar olmuş sivilce gbi kırmızı üstleri beyazımsı aman dikktet
Sadiyealp Dilosmom hamazınc ve oxezole verdi doktor belinde falan da vardı boynunda da orayada travazol verdi
Kuzum35 Sudokrem gerçekten çok güzel suan elimde biobellindanın pişik kremi var memnunum ama bu bitsin sudokrem alcam
Neset Blmmss hametan kullan canım geçirir. 15 aylık oğlum ben hala kullanıyorum ama her alt açmada değil günde bi kez sürüyorum. Siz günde 3 kez filan sürün
AlpMom Mantar gibi olduğunda dr travogen ve hipocort verdi , travogen 10 gun hipocort max 5 gün kullandım geçerse 3 günde bırak demişti hipocort u. Onun dışında desitin ve hametan kullanıyorum bende
AlpMom Blmmss bide bol bol havalandirdim her bezini actigimda 5-10 dk bekledim cok iyi geliyo cidden ayrica islak mendili biraktm direk en iyisini kullandigimi dusunuyorum ona ragmen suan sadece bebek temizleme pamugunu islatiyorum ilik suyla siliyorum