[bilinmeyen]
[bilinmeyen] canım bi yerde okumustum her annenin sütü bebegine illaki yeter diye. Suan bebeginin kilo alma durumu ilk bir ay da ne kadar oldu en az 500 gr aldıysa yeterli demişti doktorum. 500 1000 arası alması gerekiyomus. Birde günlük 30 gr alması gerekiyomus. Hemen bir doktor mama dedi diye verme. Bana da ikinci ay kontrolumde 500 gr almıs mama dedi. Ama bebegim aglamıyordu bende vermek istemedim direttim hep emzirdim. Ne kadar emerse o kadar sütün cogalır. Moralini bozma süt arttırıc galactago damla kullanabilirsin epey faydalı. Allahın izniyle sütün cogalır hiç ğzülme. Sürekli emzir. Cocugun feryat figan katılarak aglamıyoda ac değildir. Sonucta ac olan cocuk hiç bişekilde hiç bişeyi kabul etmez agşar sürekli. Farklı doktorlar denemeni tabsiye ederim. Ben bi kac doktora gittim mama ver diyen doktor dısındaki diğer gittiklerim asla mama vermiyosun cocugn kilosu iyi boyuna gidiyor suan anne sütüne devam dedi. Birde illa mama vermek durumunda kalırsanda aptamil gaz yapıyormus diye duymustum bebelac daha rahatmıs o konuda.bide mamayı gece verirsen seni unutmaz . Ve umarım bütün bunlara hiç gerek kalmaz