Cansu331 Günaydın güzel anneler. Bugün 4 aylık aşımızı olduk demir ilacına başlayacakmışız 1 saat öncesi ve sonrası bişey yemicek dediler d vitamini içinde öyle dediler ama ben d vitaminini şimdiye kadar öyle kullanmadım. Sizler nasıl kullanıyorsunuz
Salmanc Cansu331 öyle bir şey yemeyecek falan yok demie ilacından 1 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmezse iyi olur ama illa emwrsw yapacak bir şey yok d vit g0nde3 damla istediğin zmn verebilirsin ikisini de aksatma
Bhr28 Cansu331 Demir ilacı için öyle olduğunu biliyorum ama d vitamini için mama yedikten sonra falan veriyorum yanlış mı yapıyoruz acaba
sedaykn Cansu331 D vitamini fark etmez ne zaman verdiğiniz. Demir ilacı için süt ürünleri öncesi ve sonrası için 1 saat beklemek öneriliyor emilimi engellememek için
Ebructncft Valla ben sabah uyaniyor emiyor 1 2 saat sonra aç karnına ikisini peş peşe veriyorum sonra bı 10 15 dk sonra emziriyorum o şekilde
Ebructncft Cansu331 bilmem ben sadece demirin aç karnına verilmesi gerektigini biliyorum öyle olunca da hu sekilde vermeye başlamıştım bişey de olmdi