AselZeynepli Anneler kizım 4 buçuk aylık . 4 aylikken sağlık ocağı Vegaferon damla verdi . Sık kullanmıyorum bikac kez verdim kızıma. Zaten kaka sorunumuz var kaka yapma siklıgı haftada iki kez ya da 1 kez .Dün akşam yeşil kaka yaptı bikaç gundur ıkınıyor gaz çikarırken . Bu damlanın alternatifi vardır mutlaka onerdiginiz var mi ?
ElifAlya AselZeynepli ben henuz kullanmaya baslamadim. Zaten saglik ocagindaki hemsire verdikleri kan damlasiyla ilgili cok sikayet aliyoruz dedi. Kabizlik gaz vs yaptigi icin. O yuzden 5.ayda baslayin dedi. Bende bunu kullanmicam dedim. Cocuk doktoruna danistim bestiron diye bir kan damlasini tavsiye etti. Onu alip kullanacagim buyuk ihtimalle🌸
Thesra AselZeynepli Biz saglik ocaginin verdigini kullanmiyoruz kabizlik ihtimaline karsi cocuk doktorumuzla gorusup kan tahlili yaptirip kullanmaya basladik ozel bir damla sidefer gayet memnunum herhangi bir sorun olmadi
Didem88 AselZeynepli aynı şeyi bende yaşıyorum suan. Oğlumun kaka düzeni iidi . Demir damlası verene kadar .şimdi 2 gündür ikiniyor sadece gaz çıkıyor. Hala kaka yapmadı. Bekliyorum
AselZeynepli ElifAlya ben de bu forumda okuyordum şikayetleri . Ama sağlık ocağında soylemiyorlar genelde. Sizin kullanacağınız iyi gelir insallah ben de değiştirmeyi dusunuyorum
AselZeynepli Thesra kaç aylık bebeğin canım . Sidaferin içerigi nasil acaba zeytinyagi olan damlamiydi ?
Thesra AselZeynepli Benim bebeğim 10 aylık canım 6. Ayından beri kullanıyoruz biz temiz içerikli bir kan damlası en önemlisi kabızlık yapmıyor benimde çok önem verdiğim bir konuydu çünkü
AselZeynepli Didem88 damladan kaynakli sanirim ayni problemler var canim gazi gececek diye beklerken damladan dolayi ikiniyor
MzeynepB AselZeynepli fermix, floradix,myrion, nutrigen, purferro bu saydıklarımın içerikleri daha zarasız, daha doğal.