Dilber Benim.kadar beceriksizi var mi cozemedim gitti arkadas. Fotografi 2.37 kb a kadar dusurdum hala happy kids profilime foto koyamadim vallaha japon olsam harakiri yapacam o haldeyim. 😂 fotoyu gectim artik hirs yaptim ona ayar oluyorum 😂
BalyanakAlpTuna Dilber 😂😂😂 ayy çok yaşayın siz 😂😂 bende yapamıyordum az önce bi arkadaş forum.mutlubebekleriz.com dan yapabilirsiniz diye yazmış girdim oldu 💞 burdan yapın sizde
BalyanakAlpTuna [bilinmeyen] siz böyle yazınca aklıma bi anım geldi 🤗 bigün arkadaş gibi diyorumki herkesin fotoğrafı var bende koycam . Tüm galeriyi denedim yok fotoğraf boyutuyla oynuyorum yok . Tesadüf biri yazmış biride googledan girin yükleyin. Google açık happy kids yazdım sayfa , hakkımızda hizmetlerimiz projelerimiz filan forumla ilgili hiçbişey yok. Çıldırıcam yapamadım sonra foruma girdim yazılara baktım herkes ohh sonunda yaptım başardım filan , bende yazamadım yazık ozamanlar yeniyim utanıyorum insanlar yapabilmiş ben yapamadım beceriksizim diye foto koymaktan vazgeçmiştim 😂😂😂 bugüne kadar fotoğrafsızdım 😂😂😂
BalyanakAlpTuna [bilinmeyen] okadar uğraşmıştımki ozaman , o uğraştığım vakit kadar yemek yapsaydım en az 10 çeşit yemek çıkarırdım heralde 😂 bu arada happy mom dada foroğrafsızdım 🤣🤣
Dilber Smdi becerikszlgim knusunu br dha gndeme getrmek istemzdim ama hrpinize aynnda sagolun denycem ins 🤗nasil deyip etktlycem bilmiyrum :))) daha once 8 kisiye bi msjda sagolun dedydim ama asri uzun srdydu smdii hiicc grsmiyorum o topa okuyrsanz hepinize cok tesekkur ettim bilin 😂