Avucicleri Hanımlar bebeğim 1.5 aylık ve tıkanıyor hatta birkaç kez boğulur gibi oldu 😫 . Genzi doluyor. Okyanus suyu aldım sıkıyorum ama kökten halledemiyorum. Sanırım en iyisi buhar makinesi, burnu vs. de kurumasın diye. Ama onun da zararı var mı ya da benzer bir şey yaşayıp kullanan var mı lütfen yazar mısınız?
nilay35 Avucicleri bnm kizim 2.5 aylk oda tikanio arada burnu nefes almakta zorlanio bn fizyolojik serum kullaniorum arada burnunu cektiriyoruz rahatliyor cocuk buhar makinasi odaniz kucukse muhtssem birsey cok etkili
GUBILIK Avucicleri eczaneden serum alin. Tikandikca 1-2 ml sikin cekin. Uyurken basucuna karanfil saplanmis kabuklu yarim sogan koyun. Ben tuza batirilmis yarim limon da koyuyorum. Odanin havasini temizliyormus. Yatagin basucunu yukseltin. Basi biraz yuksekte olur. ve yakasina coldmix damlatabilirsiniz.
nilay35 Avucicleri bnm basimda cok bilmis sozde hic bibok blmryen bi kaynana var o almadi bn 15 qun babamlarda kalmistim klima ne zaman calissa oda calisiyordu gece yafa gunduz hc farketmez klima acik oldigi surece
Avucicleri GUBILIK işe yarar mı dersiniz:( ne yapacağımızı bilmiyoruz, neyden kaynaklandığını da bilmiyoruz acaba üşüttük mü falan diye de düşünüyoruz 🤦🏻♀️ Annem diyor ki karnını sırtını yağlayalım üşüttük, eşim diyo ki buhar makinası alalım , bilemiyorum 😔
Papatyam1703 Avucicleri 1 yaşa kadar doktorumuz önermedi yattığı yerin baş ucuna soğanı kesin ve içine bir kaç tane karanfil batırın çok etkili oluyor ve serum fizyolojiyi alıp şırınga yardımıyla damlatabilirsiniz
GUBILIK Avucicleri buhar makinasini ihtiyac halinde kullanmaniz gerek. Gerekli olmadigi taktirde sonuclari degisebilir. Bence doktorunuza danisin. Benim oglumun geniz e to var. 19 ay dogru duzgun nefes alamadan uyuyor yasiyor 🤷🏻♀️Hic buhar makinasi onerilmedi
Avucicleri nilay35 al benden de o kadar. Maalesef benim annem de inat ediyo bu çocuk üşütmeden böyle olur almayın buhar makinesi falan diye. Ama benim odamda sürekli UFO yanıyor, bizim bile boğazımız kuruyo bebeği tıkamasın da ne yapsın 🤦🏻♀️
nilay35 Avucicleri imkann varsa al cnm usutme gbi bi problem olmuyor bak bnm yegenm 7 yasnda hala klima acikken buhar makinasi kullaniolar ve derecesini sen kendin ayarliosunn