Mom567 Kızım gaz sancısı çekiyor gazını çıkartıyorum ilaç da verdim ama memeye yatırdığım zaman ağlıyor ya 7 ay 4 günlük şu saatte uyandı meme almıyor 😭😭😭 ne yapmam lazım mama ile beslenmiyor
Mom0870 Mom567 yatırıp dizlerini karnına doğru bastır Çek şeklinde hareket yapabilirsiniz sırtını okşayabilirsiniz ❤️
Mom0870 Mom567 aslında 6 ayı geçen bebekler için vicks bebek formu var doğal denenebilir belki masaj vs canım. Karnına ayaklarına. Biz daha 4 ay 26 günlüğüz diye denemedim ama
Seker_serbet1 Mom567 kulağına doğru piş piş yapınca baya rahatlıyor yada fön makinesi sesi de faydalı, hiç biri kesmez ise küvetine ılık su koyup raharlatıyorum
Aselhafsam Omzunuzda dik tutun biraz sırtına masaj yapın ufak ufak pşş pşş sesleri yapın kulağının dibine sabırlı olun geçicek inşallah
Mom0870 Mom567 bizimki de yaptırmıyor ama anca öyle çıkıyor gazı ağlasada uğraşıp yapıyorum mecbur 😔 ah kuzucuklar 💚
Mom567 Seker_serbet1 bugün banyo yaptırdım eşim zaten pek banyo yaptırmam tarağı değil her banyo yaptırdığım da böyle oluyor farkında mısın diyor bu akşam bana
Mom0870 Mom567 rica ederim canım ne demek 💗 iyi gelirse bana da yazıver 6. Aydan sonra mutlaka alayım .
Seker_serbet1 Mom567 bebek rahatlar banyo sonrası sadece zamanı önemli bazı bebeği rahatlatıp uykuya hazırlarken bazısının da uykusunu açabilir o yüzden en az uyarı vererek bu işlemi gerçekleştirmek gerekli
Mom0870 Mom567 kolay gelsin valla bu gaz işi çok zor 3. Ayda geçer gibi oldu geri başladı bizimde çok sık uyanıyor ortalığı yıkıyor 🤦🏻♀️
Mom567 Mom0870 canım bence almalısın o dinlendirdi galiba kızımı uyudu bir kaç saat iyi şuan hamd olsun