rknrdvneyll Merhaba anneler dün sezeryan doğum ysptm ama hiç sütüm yok ne tavsiye edersiniz yardımcı olursanz çok sevinirim
Hemanjiomluminik rknrdvneyll rezene çayı humana still tee çay e bebekte satılan promalt tahin helvası hoşaf bol su bol emzirme. Bunlar bana çok iyi geldi canım
[silindi] rknrdvneyll bol su ve gece gündüz sürekli sağmak yeni doğum yaptığınız icin 2 yada 3 güne sütünüz aratacaktir devamlı emzirin emzirmeden sonra sagin
Deletedmom421 rknrdvneyll canım sıcak bir duş alıp göğüslerine masaj yap hafif hafif kenarlarına daha sonra 1 bardak sütün içine 1 çay kaşığı tarcın at yanındada mısır patlat ye felaket süt yapıyor sizlere tavsiyem olsun ama ben ogün içmesem benimde hiç sütüm yok ama farkı hemen görüyorum özellikle sıcak duş ve uyku cok süt yapıyor canım komposto yapabiliyorlarsa yapsınlar ilk etapta erikli vişneli bebekte biraz gaz yapar ama sütün geldikten sonra dikkat edersin
Hemanjiomluminik Kuzucugunannesi valla bana iyi geldi 24 tane aldım eve her gün 1 tane içtim. sabah kahvaltıda dere otu Maydanoz ye bol bol su iç. Ayrıca tahin helvasıda çok yaradı doktor kuzenim tavsiye etmişti gerçekten iyi geldi ama iki şey önemli bol emzir bol su iç
Mervedog rknrdvneyll eğer duş almadıysan sıcak bir duş ayakta tabi.Tarhana çorbası,bestlak damla,dere otu ve Malta’na.Bide stres yapma canım 🤨
Bulutsevda En kolay ve etkili tahin helvasi, petibör buskivisi ve bol su bebeginizi emzirmeden once 1 bardak su emzirirken de icebilirsiniz ve stres yapmayin bol sütleriniz olsun❤
GSA1319 rknrdvneyll hayırlı olsun gelir sütünüz bir iki güne her istediğinde emsin bebeğiniz incir suyu bol su bira mayası tableti ısırgan çayı
Kuzucugunannesi Hemanjiomluminik canım ben tahin helvasida yiyorum su zaten normalde bile hic eksik etmem icerim fazlasi ile ama birde promalt deniyim bakiim çünkü mama +meme olarak gidiyorum suan 22 günlüğüz yeterli gelmiyor artirmak icin hersey deniyorum