Pirayee Kızım bikaç gündür sürekli tavana bakıyor.. son 1 saattir tam yatacak açıyor gözünü tavana bakıyor sağa sola bakıyor 😕😕
gozdeninannesi Pirayee Biz daha 3.5 aylığız bi bilgim yok umarım bilen birileri yardımcı olur postunuz üstte kalsın😊
Muhammedtrn Pirayee 16 aylık hala tavana bakması bence normal değil. Bi doktora götürün. İsmi söylendiğinde bakıyor mu uzun süreli göz teması kuruyor mu sizinle?
Pirayee Blackeagle veriyor. Eşimi uyandırdım tavana kaldırdı onu alçılı köşe var oraya baktı hala da uyumadk ama
Blackeagle Pirayee Melekleri görüyor diyorlar benim oğlum da kucağıma aldığımda emzirirken falan hep sağ omzuma sol omzuma doğru bakıyor bence korkuyorum bazen
[silindi] Pirayee melekler oralarda annesi benim kızımda ayağımda sallarken koridora doğru bakar hep tersten tersten ben çekerim o bakar orda bakmak istedikleri var çünki bizim goremedjklsrimiz korkmayın birşey olmaz inşallah baksınlar ne guzel
deletedmom1212 Pirayee oğlum 6 aylık ve 3. Ayından itibaren tavan ışık ve perde kornislerine sürekli bakip bakıp gülüyor odaklanıyor bizde neden diye merak ediyoruz güldüğü icin babam melekleri orda görüyor diyor😂
Sehrickr93 Pirayee bi yere odaklanmış şekilde gözleri tam açık bakıyorsa uzun süre genelde Çok yorulmuş ve uyarılmış oluyorlar Uykusu gelmiş ve vakti geçmek üzere gibi