Alicia69 Merhaba arkadaşlar benim kızım 14 aylık süt içmeyi istemiyor neredeyse tüm markaları denedik başına böyle bir durum gelen var mı yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
mikkonunannesi- Alicia69 benim de kızım, 18 aylık ve oda sütü pek içmiyor yani içmek istemiyor bu zaman a kadar, anne sütü aldı ve kansızlık sorunu olduğu içinde vermemiştim belki iler de içer
Lala9358 Alicia69 icmiyorsa zorlama canim bosver inek sutu iyi bise degil zaten peynirini yogurdunu guzel yemesi yeterli kefirde verebilirsin cok saglikli benim oglum 18 aylik oda sutu sevmez ama yogurt peynir bunlara bayilir bol bol tuketiyor her gun
Neset Alicia69 15 aylık oğlum ne peynir ne yoğurt yiyor bende süt içiriyorum oda zaten yarım bardak içiyor anca. İçine bal katıyorum az bişey tatlanıyor bardakla içiriyorum
Alicia69 Lala9358 bende sütü istemediği için peynir ve yoğurt bol bol tüketmesini sağlıyorum canım teşekkür ederim 😊
Alicia69 Mom0870 evet inek sütü değilde ben bebekler için özel sütlerden alıyorum Fransa da yaşadığım için burda ayrı canım bebek sütü