Aysenin_annesi Havva2323 ultra soft kullanıyorum. Cok memnunum o kdr emzikten sonra tek seferde tutmuştu.
Deletedmom283 Havva2323 Nuk almıştım hastane icin ne yazık ki onu tutmadı eşim nöbetçi eczaneye gitmişti hastanedeyken, hemen tuttu 🦋
Havva2323 BaharAsel benim bebeğim 25 günlükte 0 6 ay mı 6 18 ay mı alsam çünkü yenidoğanların bazıları 6 18 ayı tutuyormuş
littleprincemom Havva2323 air aldim arada tutuyor bazen midesi bulanıo hic almio bazen tuttumu birakmio değişiyor ruh haline gore 😂
Havva2323 deletedmom247 benim bebeğim anne göğsü gibi ağzını doldursjn istiyo o kadar emzik denedik küçük uçluları tutmuyor😭
deletedmom247 Havva2323 Ultra air deneyebilirsin ozaman☺️ Benim oğlum aslında her emziği tutuyor bizdede biberon tutmama sıkıntısı var malesef birsürü biberon aldım hiç birini tutmadı🤦🏼♀️
Lala9358 Havva2323 ilk emzigimiz ultra softtu daha rahat onu tavsiye ederim ultra air olani 1 yasina dogru almistim 2sininde uclari ayni zaten soft olanin kenarlari daha esnek ve yumusak
Sadecan AreninAnnesi7301 ne zaman geçtiniz benim bebegim 8 aylık olacak hala ultra air 0-6 ’yi kullanıyoruz. Reddetmedigi için büyüğünü almadim
deletedmom247 Havva2323 Aldım canm hepsini denedim nuk, chicco aventt lansinohh almadı cins biraz benim oğlan 🤦🏼♀️😖