Ervaa 16 aylık bir kızım var saat akşam 9:30-10:00 gibi yatırıyorum yatmadan önce mama veya süt içiyor sabah 8:30-9:00 gibi uyanıyor illa ki gece bir kez kalkıyor bazen iki mama içip devam ediyor gece beslenmesini nasıl kesebilirim erken mi daha yada geç mi kaldık tecrübeli anneler sizler nasıl yaptınız??
Deletedmom283 Ervaa Gece beslenmesini bırakalı bir kaç oldu, hiç uyanmıyor çok büyük rahatlık 🦋 böyle olması icin birşey yapmadık kendiliğinden gelişti, şuan 19 aylık 🌸
Deletedmom283 Ervaa Beklemeden bir yol alabilirseniz ne mutlu:) 1 yaş kontrolünde doktorumuz artık gece uyanmayı bırakmış olması lazımdı demişti, ama 2 kere kalkıyordu zamanla 1 e indirdi, 16 aylıkken komple kesti 🧸
Deletedmom70 Ervaa hic bişey yapmadim kuzum gece 12de emiyor en son yada mama veriyorum ben uyanip uyku da emzireyim diye yelteniyorum agliyor uyumak icin
Deletedmom283 Ervaa Maalesef; ve günü gününü tutmuyor ne yazık ki bebeklerin bazen bir yeri ağrıdıgı icin sık uyanabiliyorlar ve süt ile uykuya geçiş sağlanıyor vs 🌿