Dhmi Arkadaşlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ne kadar sürede uykuya dalıyor. Benim oğlum 3 aylık öğlenleri ara ara yarim saat uyuyor hemen uyanıyor. Akşam da en geç 11 de uyurdu şimdi 12yi geçiyor uyumasi oda zorlan daha erken uyutmak istiyorum ama uyanıyor tekrardan nasil eski düzene alıştırabilirim. Yatağına yatirinca hiç uyumuyor ağlıyor Hafifden salliyorum ondada hemen uyumuyor nasil uyutacagimi şaşırdım artik bi fikriniz varmi?
Sunasenel Dhmi Sabah erken kaldırın uyuyor olsa bile nazikçe uyandırın. Ben sabah 9 da uyandırıyordum öğlen 1 uyutuyordum akşam 5 6 ya kadar uyuyor 11 dede gece uykusu 1 2 hafta böyle yaptım şimdi kendiliğinden saati gelince uyuyor 3 aylık bebeğim
Deletedmom283 Dhmi Oğlum 3 ay 15 günlük, öğlen uykularımız azalmış durumda, mümkün olduğunca duş aldırıp, masaj yapiyorum rahatlayıp uykuya geçişi kolay oluyor 🎈 Kendi basına kalmaktan rahatsızlık duyduğu günlerdeyiz, adeta kucak kuşu 🧸
Selinsu Dhmi bizimkide ayni ya gündüzleri yarim saat zor uyuyor gece uykusunada 12-1 olmadan geçmiyor 40 dk 1 saat uyutmaya çalışıyorum bi çözüm bulamadim 😔
BurcuMasal Dhmi 3. Ve 4.ayda büyüme atakları var uyku düzenleri çok bozuluyor Allah yardımcınız olsun.Uyanık kalma sürelerini dikkate alın onu aştığınızda daha zor uyuyorlar uyku uykunun mayası derler doğru ne kadar uyursa o kadar uyuyası gelir.3 aylık bir bebek maksimum 2 saat uyanık kalabilir 🌸
Dhmi Sunasenel erken uyanınca huzursuz oluyor bu sefer hiç durmuyor çok güzel alışmış bebeğiniz maşallah
Dhmi Dhmi 9da uyansa bile 1e kadar 4 saata kadar duramıyor uykusu çok geliyor miz mizlasiyor ve 9da uyansa 11de tekrar uyur
Dhmi Deletedmom283 evet öğlen uykusu çok az ara ara uyuyor artik oda yarim saat ve sürekli kafasını kaldırıyor kucak istiyor