hmna Kızlar emzik için geç kaldım 52 günlük falandı verdim tutmadı. Önereblceğnz birşey yada emzik var mi? Şuan da 63 günlük kızım
Deletedmom201 hmna başta aventin büyük emzikleri var adını unuttum 🤷♀️ Onu kullandık ilk 3 ay ara ara da olsa aldı. Sonra piyasadaki tüm emzikleri denedim asla tutmadı. yani demem o ki tutmayacaksa tutmuyor yada bazı bebekler 6. Ayından sonra birden herhangi bir emziği tutuyor sanırım keramet emzikte değil 😄
Kereminannesi2019 hmna geç kalmışsınız tutmaz bence artık benim oğlumda öyle 30 günlükken felan verdim tutmadı bende cok cabalamadim . Bence emzik almaması daha iyi temizliğine çok dikkat edilmesi gerkiyor yoksa bebekte bogaz enfeksiyonu felan yapabiliyor ayrıca ilerde de sürekli emerse konuşma da geç kalabiliyor ve bıraktirma derdi başlıyor
BuseCan hmna 4. Aylığız benim oğlum da almıyor canım zorlamıyorum bnde 🤷🏼♀️ Almaması iyi derler diş damak yapısını bozmaz diyor büyüklerimiz
Ecemella hmna şuan 3 ay 27 günlüğüz. 2 hafta öncesine kadar asla emzik emmedi. Ağzına aldığı anda öğürerek atıyordu. Ara ara deniyordum çünkü memeyi emzik niyetine kullanıyordu 🤦🏻♀️ 2 hafta önce birden bire emmeye başladı. Wee baby nin eczanelerdeki klasik emziğini verdim damaklı olanlardan. Şuan ne zaman versem emiyor. Ama sürekli vermiyorum çünkü memeyi almamaya başlar gibi oldu 😔
Deletedmom201 hmna evet bence kaliteli emzik almak önemli sadece. Aventin ürünlerini deneyin eğer denemediyseniz. yinede tutmazsa iyi tarafından bakın emzik bıraktırma derdi olmayacak diye 😄
hmna Deletedmom201 valla kuzum kayınvalidem almıştı BİM’den ben onu verdim markalı bir ürün denemedik belki de ondan tutmamıştır
Deletedmom201 hmna yok yok markalı markasız gerçekten farketmiyor. Sadece sağlık açısından kaliteli ürün olduğu için avent dedim. o emziği tutmadıysa aventi de tutmaz çok yüksek ihtimal
hmna Kereminannesi2019 çok rahat oluyor diyorlar ben ondan istiyorum ama tabi sağlık açısından bu şeyleri bilmiyordum
Bravewomen Benim kizimda tutmuyor cok denedim ama tutmayacagi varsa tutmuyorlar.. Aslina bakarsaniz daha iyi emzik tutmuyor olmasi, bu sayede Agiz ve diş yapisi bozulmuyor.. emzikler ne kadar ortodontik olsada maalesef bozuluyor diş yapisi..
Ayse44 Canim emzik onemli bence emzik alan bebek sakin oluyor ve duruyor benim kizim 2 ayliken aldim emzik verdim tutmadi tuttugu emzik PHILIPS AVENT SUPER SOOTHİE BU EMZIGI TUTUYOR alicaksan bunu al bence tutar
Deletedmom423 hmna canim 10 günlükken chicco nün emziğini aldık tutmadı 5 aylık halada almıyor ilk gün verdiğimde diliyle itip atmıştı şimdide öyle almak istemeyen bebek almıyor hatta ilk zamanlar plastik oyuncakları bile almıyordu ağzına