AybarsOzge 48 günlük bebeğim var iki göğsümü taş çatlasın 30 dakika zor emiyor bazen ikisi 20 dakika falanda oluyor anca siz kaç dakika emziriyorsunuz acaba
Deletedmom421 AybarsOzge valla benimki 2 ay 24 gğnlük en fazla 20 dk falandır heralde ben cok üstünde durmuyorum yani saat tutmuyorum tahminen söyledim 🤷♀️
Rzgr AybarsOzge benim oglum dogdugundan beri en cok 10 dk emiyor. Cis bezlerine bakin gunde ortalama 8 bez degisiyorsa bebeginiz doyuyordur.
Deletedmom_36 AybarsOzge masallah☺️Benim bebegim o kadrlikken 10 dk emse havalara ucuyordum☺️Hic bir sorun yok gayet guzel emiyor🐣
Rzgr AybarsOzge doyuyordur bebeginiz. Suan ihtiyaci olan tek sey emmek ve uyumak baska birsey bilmiyor zaten. 😊 ellerini emmesi tamamen reflex kendini kesfetmeye basliyor.
Deletedmom421 AybarsOzge Hayır bende suan onu anlamıyorum çünkü yedikten sonra birazcık kusar tamam bu doymuş anlamına geliyor fakat 5 dakka gecmez elini yemeye başlar hemde cok acıkmış bir şekilde 🤷♀️
AybarsOzge Deletedmom421 yaa evet doydugunda fazlasini kusuyor evet ama kusmadiginda elini agzina goturmuyor sakin oluyor emzik emiyor bebegim emzigide alirken cok aranmiyo
Metesmom AybarsOzge Gayet iyi bence 20 günlük bebeğim bazen o kadar emmiyor 15 dakikada bırakıyor senin bebeğinin çenesi benimkine göre güçlüdür de hem.