Bebeğimin pipisinde mantar olmuş ve idrarda sıkıntı vardı sünnet derşsi kızarmıştı sünner dediler sünnetini oldu eve getirdik ama cok farklı aglıyor böyle durup durup nasıl bir bakım gerek yasayanlar anlatırmı
Yagmur01 ne zaman sünnet oldu iki gün idare et bende dünnet ettirdim cok aglamadı bi merhem verdi onu sürdük hergün bide calpol vermişti bir iki kere bi çay kaşığı verdim sende cok aglıyosa verebilirsin
Yagmur01 15 gün önce iki aylık sünnet ettirdik şükür ağlaması olmadı gece paranox fitil yaptım doktor verdi yarım şekilde tavsiye ederim yap ağrı ateş için iyi geldi rahatla sabaha kadar uyudu birde pansumanı çok uzatma en fazla 3 saate bir yap ben öyle yaptım 3 günde geçti
Yagmur01 biz iki günlükken sünnet yaptrdık sadece bepanten krem sürdük pansuman filn yapmadık iki haftada tamamen iyileşti çok şükür
Annehulu bize antibiyotik agrı kewici ateş dürğcü verildi
Annehulu d
Emine bizde dün sünnnet ettirdik klamoks profenid nobalgin batikon ve bi krem daha yazıldı ilaçları yarım cay kasıgı veriyorm
Dorukegeninannesi antibiyotik va kullanmadnzmı
Yagmur01 biz sadece krem sürdüm altını değiştrdikçe başkada bişey olmadı lazerle kesildi dikiş filan Yok