Kadercnp Kuzlar bebeğim bugün 1 aylık oldu hepatit b aşısı yaptırdık ama çok huzursuz sizdede boyle oldumu acaba
Cesurcuk Kadercnp 1. ay alışının yan etkisi olmamıştı bizde huzursuzluk vs. Gibi. Ama her bebek farklı tabi çok geçmiş olsun. Huzursuzluğu devam ediyorsa son çare çay kaşığı ile calpol verebilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum 🤗
Deletedmom318 Kadercnp Yetişkinde yapıyor olabilir dedikleriniz. Çünkü hepatit b doğumdan hemen sonra yapılan aşı. Bizim hemsiremiz hiç bir yan etki yapmaz demişti yapmadı da
mihrosum Kadercnp ver kuzum 1 cay kasıgı. Sımdı bu ası huzursuzluk yapmadı bızde aslında kimsede yapmıyor. Ama belkı yeri acıyordur ver annesı hemencecik rahat rahat huzurla uyusun. Benım kızımda gazdan cok aglardı ahh ahh
Cesurcuk Mervedefne54 postu açan arkadaşın bebeği daha bir aylık ve fazlasıyla tedirgin gözüküyor zaten.Malum ilk zamanlar hepimiz fazlaca endişeliydik. Sizde böyle söyleyip daha çok üzmeyin bence…
Kadercnp Eda2808 valla bilmiyorum 3 gün sürüyormüş diye duymuştum şimdi calpol almaya gitti babası bakalım faydası olacakmi