Pelin87 Metelif 3 aylık oluncaya kadar kullandım ve hep iyi ki almışız dedik bizde, kusup boğulacak korkusu yaşamıyorsunuz ve kusmasına da engel oluyor,,muhakkak alın derim.
Mnli Metelif 4 ay kullandım iyi ki almışım dediklerimden. Doğduğu günden itibaren ona yatırdım beşiğin içinde reflü olmadı ayrıca seyehate gittiğimizde de aramızda onda yatırdık yerini yadırmadı
3meleginannesi Metelif kesinlikle gerekli 4 bucuk aylik oldu halen kullaniuoruz😂 ayaklari disarda kalmaya basladi cok uzuluyorum😭😊
Ilbilge Benim oğlum yatmadı reflü yatağında ben park yatağında yatağının altına yastık koyup başını yükselttim
Deletedmom388 Metelif Ebebekten almıştım Çok Fonksiyonlu Bebek Kiraz Çekirdek Kasesi Yatış Yastığı https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-bebek-kiraz-cekirdek-kasesi-yatis-yastigi-p-sev-902 Bunu kullandık😊🌸
Mnli Metelif arabada değil arabada olur mu hiç 🙊 aramızda yani eşimle benim arama yatırdık gittiğimiz yerlerde
Metelif Deletedmom388 ooo bu çok kaliteli duruyor herhalde benim de tercihim bundan yana olacak çok çok sağolun. 🥰🥰