kbrgmss Bugün 4.ay aşısı oldum ikinci doz rota virüs aşısını ne zaman yaptırmam gerekir? (Hemşireye sormayı unuttum😕)
allypa kbrgmss Ben ilk rota 2. dozunu yaptırıp 25 gün sonrada 4. ay aşısını yaptırmıştım.Arada 25 gün doktor onayıyla zaman koydum.
ezgizehra kbrgmss merhaba rotanın ilk dozu ya 2. au aşıları ile birlikte yada 25 gün sonra yapılmalı . aynı şekilde 2. doz da 4. ay aşısı ile 25 gün olmaliki reaksiyona girmesin. bizde bugün 4 ay aşısı olduk 25 gün sonra rota. 2. doz ve nimerix olucaz doktorumz bu şekilde onerdi
ezgizehra kbrgmss genelde rota asisinda 2 dozluk rotarix yapiliyor . Ama size 3 dozluk rotarex mi baslandi acaba ?
Dezemet kbrgmss hemsire bize ya 2. Ve 4. Ay , ya da 3 ve 5 de yapilcak dedi. 3. Ve 5. Oneririm cunku 2. Ay Asilari Zaten cok agir dedi. Siz İlk dozu ne zaman yaptirdiniz
Mesa33 kbrgmss canım bilgim yok ama başka bi sorum var sana. 4 ay aşısı 4.ay bittiği gün mü yapılıyor? 3 aylıkken sağlık ocağına gitmedik en son 2.ay gitmiştik. Şimdi kızım 3,5 aylık. 15 ocakta doğdu. 15 mayısta mı yaptıracağız o aşıyı
Umutkusu kbrgmss biz de bugün 4. Ay aşısını yaptırdık. Rotarixin ilk dozunu 2. Ay yaptırmıştık bugün ikinci dozunu da yaptırdım