Duyguerkac Kızlar virüsden dolayı 1 aylık aşımızı bugün yaptırdık fakat bebeğim 1 saattir çok huysuz ve çok değil ama hafif ılık tarzda ateşi var normal mi
Elfida-10 Duyguerkac 1 aylık aşısı ateş yapmaz. İlk doğduğu anki aşısının 2.dozu sadece. Fitil felan neden verdiniz sürekli kontrol altında tutsaydınız daha bebeğiniz küçücük dışarıdan gelenlere karşı vücudunun direnç göstermeyi öğrensin
Dogavesultan Duyguerkac canım 1. Ay aşısı yapar bizede hafif ateş yapmıştı huysuzdu biraz ebemiz bazı bebeklerde yapar bazılarında yapmaz her bebeğin bünyesi ayrı demişti
Melekyigiter 37.5 olmadan ilac vermeyin ve ilac verirken ilk calpol dusmezse fitil verin diyor doktorlar
Duyguerkac Melekyigiter onlar ilaç vermedi ki bu fitili de 1 hafta önce cocuk doktorumuzu aradık hiç susmıyordu agladı rahatsızlandı o dedi bu fitili kullanın diye bende bugün ne olur ne olmaz diye kullandım
Melekyigiter Duyguerkac banada kimse demedi kuzm bende annelere sordum . Seninde bilgin olsun calpol al bir cay kasigi vericeksin ama 37.5 olursa baktin verdin gecmezse fitil ver canim
Duyguerkac Elfida-10 ne bilim cnm hafif ateşi olunca panikledim tekimde kimsem yok eşim işte ateşlenmesin dedim
Duyguerkac Melekyigiter calpol Bi sıkıntı yaratmıyor demi olmazsa öyle yaparım teşekkür ederim bilgin için
deryatoprak Melekyigiter 37,5 yuksek bir ates mı bebek ıcın.Benim bebegım emzırırken gaz sancısı cekerken genelde cıkıyor 37.5 a.Doktor 37.2 ıdeal vucut sıcaklıgıdır 38 oldugu anda dıkkatlı olun demıstı yanlıs bılgıyse benım de aklımda olsun😔
Hsyh Duyguerkac 2. Ay aşısına gitmeden yarım veya bi saat önce bi çay kaşığı calpol verebilirsin daha hafif atlatır 2. Ay aşısını 1. Aya göre daha zor geçiyor çünki
Dogavesultan Duyguerkac normal canı normal bizim doktorumuz38.5i görmeden şlaç verme vucüdü mikroplarla savaşsın ılık pamuklu su ile eklem yerlerini sil demişti
Duyguerkac Dogavesultan anladım cnm sagol 😊ne yapım ilk bebek birde 3 kayıp olunca ister istemez panik oldum acemilik işte 😂
Duyguerkac AyPerisiVeGokPrensininAnnesi biliyorum cnm da dediğim gibi acemilik hemde bundan önce kayıplarım var korktum işte😊
Dogavesultan Duyguerkac doğrudur canm bnmde ilk bebeğim bide prematüre doğdu bende çok korkuyorum bişey olacak diye sakin kalmaya çalışıyorum ☺️