Sahreyldrm Eylulozlem1 hayırlı olsun darısı da bize olsun inşallah artık 🤦 çocuğum mahvoldu kaç zamandır ya
Sahreyldrm Eylulozlem1 inşallah kuzum ya bide ilk önce köpek dişi çıkıyor bizimkinin yüzü falan ağzının suyundan yara oldu hep siliyorum ama fayda etmiyor sanki 😔 diş çıkınca rahatlıyor ama değil mi
Birkoalaanasi Bugün gördüm beyazlamış kabarmış ait sol taraff biraz zaman alacak patlaması, hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun 🧜🏻♀️
Eylulozlem1 Sahreyldrmbenım kızım rahatladı cnm ınsallah seninki de oyle olur eskiye gore daha ıyı cok sukur atak haftasında olmasına ragmen atesı o kadar cıkmıyor mızmızlıgı da azaldı sukur biran önce rahatlar ınsallah senin bebiş de
Eylulozlem1 Sarenur_Kara cnm gun olarak 4. Aydan beri ara ara oluyordu ama son 1.5 aydır ne bulursa ısıryr aglıyordu son 10 gun falan hiç degdırtmedı dişlerıne agzına sureklı kacıyordu sanırım cok acıyordu 3 gun sonra 8 aylık olcaz cnm
Sarenur_Kara Eylulozlem1 yaaa 😔 o kadar uzun mu bizim beslenmemizi bile etkilemeye başladı bend evir haftaya çıkar diyordum 😔
Eylulozlem1 Sarenur_Kara ınsallah szinki o kadar uzun surmez cnm evet malesef etkiliyor iştahı kapanıyor mızmızlanyr