Selinsu Özür dilerim oruclu olan annelerden bunu sormak zorunda kaldigim icin. Sütle müsliyi karistirip yemek yada yulaf yemek sütümü artirir mi gidip alicamda o yuzden soruyorum 😕
Ozzgull Selinsu sütle yulafı haşla içerisine ceviz fındık ve bal koy karıştır afiyetle yee🤤 çok güzel süt yapıyor 🌸
Serenty Hayat16 hayır canım haslamiyorum ben biraz lapa severim o tarz şeyleri yoğurdun içinde beş dk bekleyince yumusuyor bazen yoğurt katı ise şu eklerim öyle yerim.sutle sevmiyorum ben.birde süt bozukmu degilmi onunla ugrasana kadar yoğurt daha kolayima geliyor
efaenda2161 Selinsu artırır canım ama müsli değil yulaf ezmesi al direk Sütle pişir tarçın ve kakao at içine ve bir porsiyon ya da sevdiğin meyveler enfes ötesi oluyor Ya da yoğurt yulaf tarçın meyve oda çok güzel oluyor tarçın sevmiyorsan atmak zorunda değilsin hem çok besleyici hemde süt yapar ama müsli daha çok kilo aldırır eşim sporcu ve ben diyet yapıyorum yemek yasak müsli sadece yulaf serbest tarifi de ki gibi
Kybele Smoothie de deneyebilirsin, hem çok lezzetli 😋yulaf, birkaç çeşit meyve ve azıcık süt ile efsane oluyor 🌸
Mehmetaslan Selinsu herkesin kendi bünyesi farklı güzelim sende kendini keşfet benim balık özellikle levrek tahin bide geçen keşfettim un helvası. Sakin ol herşeyden önce stres yapma kesinlikle. Seni çok iyi anlıyorum stres yapman süreci daha da zora sokar o yüzden dedim. Sorunun cevabı değil ama kendini keşfetmelisin 😉
Semra12 Selinsu 2 aydık erken kahvaltı olarak her sabah yiyorum amacım tamamen süt arttırmak tabi o yüzden üzerine bazen kuru dut bazen tahin helvası ufalıyorum daha yenilebilir oluyor tavsiye ederim.
Koalammm Selinsu müsli kalorisi daha yüksek ve yapay yulaf tüketebilirsin ama süt yapacağını sanmıyorum bol bol emzirmeye çalış bebeğini