Ygtek Melisakyol canım resim açılmıyor. Benim oğlumda hep yan tutuyordu hatta babam diyordu düzeltsene kafasını diye hep. Ben hiç takılmadım şuan gayet normal.
Arasannesi Melisakyol masallah cok tatlı bebegınız.bence bır sorun yok duzelır daha ufak hem.sıkıntılı bır durum gıbıde gozukmuyor belkıde oyle durmak daha rahat gelıyordur😄
Zehra22 Melisakyol Yaaa🤣Maşallah benim oğlumda 4 aylık hep yan tutuyo😁yani bende endişe ediyordum ama her bebekte oluyormuş demek ki
Ygtek Melisakyol Benim oğlumda aynıydı yatarken bile kafası hep yandaydı. 6. Aydan sonra geçti tamamen.
Agapizoi Melisakyol aayy yerim onun kafasini masallah benim oglumda ayni sekilde normal sanirim karninin ustunde yatirip oynatin ki boyun kaslari gelissin. Sizin bebeginiz objeleri kavramaya basladi mi? Oyuncak fln uzattiginizda eliyle uzanmaya calisiyor mu?
Melisakyol Agapizoi şu sıralar oyuncaklar pek ilgisini çekmiyor. Daha çok elleriyle oynuyor. Alkış yapar gibi ellerini birleştiriyor. Eline birşey verince tutuyor ama 5-6 saniye sonra bırakıp elini ağzına götürüyor 😁
Agapizoi Melisakyol benim oglumda ayni sekilde de fb grubunda ayni dogan bebeklerden tutanlar var acaba dedim gelisiminde sikinti mi var
Melisakyol Agapizoi her çocuğun gelişimi farklıdır diyorlar ama inşallah normaldir. Bazen acaba ellerine eldiven mi geçirsem diyor çok fazla ağzına sokuyor ve salya akıtıyor.
Esmaikra2019 Zamanla düzeliyo merak etmeyin benim kızımda öyleydi boyun kısmı kafası ağır olduğu için tasiyamiyo sadece yoksa bi sorun yok
_ikiz_annesi_ Benim oğlum da 3 ay 12 günlük o da tam tutamıyor kafasını. Yüz üstü yatırıyorum ama 1-2 dk sonra ağlıyor.
Agapizoi Melisakyol Onu internetten de arastirabilirsiniz gelisimini engeller oyle yaparsaniz yapmayin cunku kendini kesfediyor kaslarini calistiriyor hic mudahale etmeyin bence
Batu37 Melisakyol Benim oğlumda 3 ay 10 günlük yatarken hep boynunu böyle büküyor annem diyor hep düzelt öyle kalacak diye de eşimde bende böyle rahat ediyor diye düşünüyoruz ☺️
Melisakyol Batu37 galiba bizimkide öyle. Biraz zaman tanımak gerekiyor herhalde gelişimleri için 😊 hemen herşeyleri yapsın istiyoruz 😁🙈