Merveaaa Guzel anneler 1 aylik premature dogan bebegim var ve gaz sorunu var burda postlarda hep okuyorum rezene cayi iyi geliyo fln diye yazan var icsem bisi olur mu yada faydasi emziriyorum
Duru_m Merveaaa 5 aylık kızım var doğduğundan beri kimyonlu rezene çay içiyorum ilk zamanlar günde 2 içiyordum şimdi yatmadan önce içiyorum hiç gaz problemi yaşamadık doktorum günde 3 bardaktan fazla önermiyor uyutur bebeği sürekli diye
Dogavesultan Merveaaa günde 1 fincan için hem rahatlatır hem sütünü arttırır yediğin yemeklerede kimyon ekle o da alır gazı
DefneliAnne Kimyon iyi gelir rezenenin de zararı olmaz süt artırıcı özelliği var diyorlar ben içmiştim ilk bir ay. Ayaklarının altına ve göbek deliği çevresine zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz bir de
Merveaaa DefneliAnne denicem tesekkur ederim gaz cikartrkn kaka yaparken zorlaniyo cay kasigi ile zeytin yag vern diyolar bilemedim
DefneliAnne Merveaaa giremedim bir kaç gündür kusura bakmayın ben ara ara verdim zeytinyağı bir zararı olmadı hala sıkıntısı varsa diye yazmak istedim