Mermeral Kızlar bebeklerinizin genel durumu nasıl? Mesela ne kadar uyuyor, beslenmesi iştahı nasıl? Keyfi yerinde mi? Gülüyor mu? Benim bebeğim 54 günlük, çok cansız geliyor gözüme.
46467 Mermeral günlük 14 saat uyur normali 18 saat bazen konuştuğumda gülüyo en çokta bezini değiştiğimde keyfi yerinde oluyo
46467 Mermeral emziriyorum gece uyumazdan öncede 30 ml mama veriyorum çoğu zamanda mamanın yarısını kusuyo yani
Minnaktospik Mermeral 2 ay 10 gunluk erkek bebek 🙃 son 15 20 gundur aglama krizlerimz vs var. Gun icinde konusur guler altini acinca ekstra keyifli olur gece uykumuzda skintimiz yok cok sukur ama gunduz en fazla 45 dk uyur. Oyun halisinda kendi kendine vakit gecirebiliyor 5 dk 😀😀
TalentedMom Mermeral çok değişiyor her gün uyuması çok farklı eskiye nazaran az uyuyor sürekli uyanıyor çok şükür gaz sancıları azaldı konuştuğumda gülüyor bir şeyler demeye çalışıyor
Mermeral 46467 peki size de böyle halsiz, cansız geliyor mu? Kilo boy nasıl? İlk bebeğim duvardan nem kapıyorum desem yeridir. Biliyorum her bebek farklıdır ama Yine de ….
46467 Mermeral yani normal geliyo bana doğrusu eşim kaynanam zayıf deselerde bence normal ben çocukken annem söylüyo ki bacakların tavuk bacaklarına beziyodu sanıyodumki yaşamazsın ama yaşadım 😂 çokta şükür sağlıklıyım
Enfed72_ 48 günlüğüz ve gündüz emerken uyursa uyuyor bi daha uyku yok bıraktığım an uyanıyor gazı var emerken de zar zor emziriyorum, altını açınca genelde gülüyor ve konuşmaya çalışıyor onun haricinde sürekli uyanık ve kucakta durmak istiyor tuvalete zor gidiyorum 🙄🙄
Dilekmh Mermeral 2 ay 12 günlük kızım. Uyku eğitimine biz bira erken başlamıştık çalışacağım için düzene sokmak istedim çok şükür birlikte başardık 2 saate bir uyur mutlaka 1.5-2 saat sonrasında emer oyun halısında oyununu oynar tekrardan uyur böyle devam ediyor süreç . Belki de uysal bir bebek olmasından da kaynaklanıyordur bilemiyorum