Sedaa4 Kizlar bugun? 4.ay așısi ile saglik ocaginda Verdi ler. Sizce kullnmaya baslamali miyim? Yorumlari okudum cogu kisi onermiyor. Sizce?
Seyrif Sedaa4 Kan damlası kullan ama eczaneden al mutlaka devletin verdiklerinde paraben var bezini ıslak mendilini bile parabensiz seçerken bunu kullandım malesef2 hafta doktpra girtiğim gün de bıraktım eczaneden aldım
Thanim Sedaa4 vegaferon da paraben var zararlı bir madde yani, özel bir damla alabilirsiniz bestiron ocean sidefer gibi
Feraye_ Celins nasil damlatiyorsunuz doktorumuz bize damagina degdirmeden dokun dedi dislerinde leke olur dedi siz nasil kullaniyosunuz
Rabiayigit Mutlaka kullan kansızlık kötü sonuçlar doğurabilir sonuçta doktor tarafından veriliyor eğer bebeğin begenmezse kusarsa farklı bı ilaç denersin ama şimdilik kullan derim
Esmaikra2019 Ben vermedim tahlil sonuçlarına göre vermedi hemşire niye verdiniz diyince devlet veriyo dedi bende kızımın kan sıkıntısı olmadığı için gereksiz yere damla vermedim doktorumuzda onay vermedi zaten