Buketsavas ben günde bir buçuk paket sigara sayısız kahve her çeşit evde üç tane kahve makinası var Türk /filtre/ekspresso artık ne derece bağımlı olduğumu düşün herkes çay içer ben çay gibi kahve sigara lakin hamile olduğumu ben sigaradan tiksindiğim an anladım aslında tiksindim değil haz alamıyordum hatta bakkal acaba kaçak mı veriyor die kaç kez farklı yerlerden aldım sonra acaba mı diye düşünerek hamile olduğumu öğrendim sigarayı haz almasamdaa beyin olarak içesim vardı kahvede aynı şekilde bağımlıydım yani
Günde üç sigara ile bırakmaya karar verdim bu küçük 0mg olanlardan aldım ilk hafta sonunda bıraktım her yerde nane şekerleri Sakız’ları vardı hep onları yiyor çiğniyordum ama kahve 🤦♀️benim kahve isteğimi hiç bişi kesmedi doktor sadece günde bi Türk kahvesi demişti oysa ben hiç küçük fincan kahve içmemiştim en zoru bana kahve geldi hasta gibi hissediyorsun kendini hem sigarasızlık hem kahvesizik 🤦♀️🤦♀️Derken kahve yerine soguk süte başladım Bırakın işi şansa asla bırakmayın bu vebal çok ağır gelir çünkü