balasininanasi benim kızım da 18 inde 6 aylık olacak inşallah ☺️ inanın doğduğundan beri korkuyordum ek gıdadan boğazında kalır endişesiyle ama biraz araştırıp okuyunca blw yapmaya bile karar verdim 😆 dayanamam erken başlarım diyordum hep ama sadece alerjiden ötürü değil bebeklerin bağırsak geçirgenliğinin 6-8 ay arası değiştiği bu yüzden bu ayların tadım ayları olması ve öncesinde ek gıda tadimlarina başlanmaması gereken bir makaleye rastladiktan sonra vazgeçtim ayını doldurmasını bekleyeceğim. Ramazanın son günlerine denk geliyor, ilk günler yoğurt vericem sonra Ramazan da bitince bizimle birlikte sofraya oturtup buharda pisirdigim parmak sebzeleri tattiricam 3 gün kuraliyla. Sonra meyveler. Bunlar zaten 6. ay boyunca sürer gibi görünüyor. İkinci öğün olarak belki sonradan çorba ya da meyveli muhallebi yapmayı planlıyorum. Acele etmek istemiyorum zaten anne sütü alıyor bağırsakları ek gidada zorlanabilir bu yüzden diye düşünüyorum. Bakalım inşallah keyifli geçer🤲 biz yerken aşırı heyecanlanıyo dile geliyo çocuk 😆