Petek Ben sağlıkçıyım diğer yorumlardaki kremler pişik önleyici kremlerdir tedavi edici değildir .Tedavi edici HAMETAN kremdir başkasını kullanmayın sarı veya mavi rengi farketmez bol bol sürün pişik olan yerlere
Kuzumveben 19sel19 desitini bende duydum faydaliymis canim icerigide temiz ama armo kremin icerigi temiz mi bilmiyorum tesekkurler bu arada sagolasin
Canangun Kuzumveben travazol çok iyi canım eğer ileri derece kizarikliksa doktor ona ayrı ilaç veriyo bnm oğluma 2 krem verdi biri fito krem diğerini çok kızarıklık olursa kullanırsın demişti adı Trosyd
Kuzumveben Canangun teşekkürler canim yanitin icin yok hayir oyle ileri derece degil cok sukur bezinin yanlarinda var azda popo deliginin orda
Canangun Kuzumveben evet canım bnm bebegiminkide öyleydi afedersin makatinin kenarlarındaydı fito kremi sürdüm geçti 4 gun de diğerini kullanmama gerek kalmadi bile extradan bizde pisik kremi almıştık
Mom084 Kuzumveben aklına gelecebklcek hepsini denedim.bizde de faydası olmadı pisk olduğu zaman hiç silmedjm sürekli yıkadım 3 4 gün hindistan cevizi yağı sürdüm her alt almaya öyle öyle geçti
Kuzumveben Bestem pisik olmadan once yani pisik onleyici olarak mi hep kullaniyorsunuz yoksa pisik oldugu durumlarda mi sagolun bu arada