Menekseee Kizlar hamileligimde basur olustu doktora gittim hamileliktendir dedi dogum yaptim hala gecmedi afedersiniz her tuvalete gittigimde kan geliyo çok aciyo ne yapmam lazim virusten dolayi doktorada gidemiyorum😪😪
Deletedmom819 Menekseee kantaron yağı diyorlar onun için. Birde krem varmış bana doktorum vermişti normal doğumda olabiliyor diye. Biraz acıtıyor krem ama iyi geliyor birde kabız olmamaya dikkat edin zorlayınca çatlayabilir.
Ceylan2020 Menekseee ahh o basurrr😭 normal doğum yaptım ertesi gün basur oluştu 1 ay canımdan can gitmişti fakat ilaç kullanamayacağımı söylemişlerdi sonra kendi kendine geçti . Allah yardımcın olsun zor
Oykum09 Menekseee benimde doğumdan 1 hafta sonra oldu canım biraz kabız olsam hemen acımaya başlıyor ilk olduğum zaman fitil kullandım ben doktor tavsiyesiyle değil eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmıştım emzirirken de problem olmuyor ve bol bol kayısı kompostosu yapıp içtim kabız olmamak için hem sütte yapıyor geçmiş olsun
Dilekmh Menekseee ahhh ahhh 😭😭 ne çektim ne çekiyorum bekarken başladı basur maceram evlendim çocuk doğurdum halA devam ediyor herşeyi denedim fitil krem koca karı ilaçları banamısın demedi daha demim lavabodan ağlayarak çıktım şuanda ayağımda yavrumu sallıyorum ama sen bana sor oturdukça böyle bir acı yok