06-ikra-06 Kızıma 1 numara aptamil kullandım çok severek içti ama 2 numaraya geçince asla içmedi boşuna yapıyorum hep dökülüyor geri mamalar :( ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan ?
Niloya13 06-ikra-06 mama değişmek gerekir. Bebekler belli dönemde bayılarak yedikleri mamalardan bir süre sonra sıkılabiliyorlar.
06-ikra-06 Niloya13 kokusu ve tadı değişik gelmiş olabilir diye düşündüm ben Bİle rahatsız oldum kokusundan :(
Niloya13 06-ikra-06 aptamil bizim en sevmediğimiz mama oldu ama şimdiye kadar golden goat hariç kokusuniyi bir mama görmedim🙃
06-ikra-06 Niloya13 şimdi bebelac gold aldım küçük paket inşallah sever 🙏 o mamayı hiç görmedim desem
Niloya13 06-ikra-06 bizde bebelac gold kullanıyoruz şuan ama en çok severek içtiği mama golden goat olmuştu keçi sütü ile yapılıyor mama. Ama bizde kabızlık yapmıştı. Şimdi tekrar onu deneyeceğim. Bizimkide bebelactan sıkıldı🙃
06-ikra-06 Niloya13 ay keçi sütünü nerde bulucaz yoğurt mayalamaya süt zor buluyorum bu devirde 😂👍 inşallah severek içer canım kabız olmaz inşallah