suhedaborekci Merhabalar🌺 Bebeklerinizin kıyafetindeki lekeleri hangi deterjan ile çıkartıyorsunuz? Ya da hangi yöntem ile? Ek gıdaya başlamadık henüz. Leke olarak kaka vs olarak soruyorum
Deletedmom311 suhedaborekci ellerimde egzama var malesef çitileyemiyorum. Ama ilave su seçenegi , 60 derecede duru granül sabunla mis oluyor ,çok sert olmyr yne de yumuşaklk istersenz yumşatc gözne çok az beyaz sirke koyablrsiniz ,havluları fln da yumuşatyor 😊
Elifasyaa suhedaborekci Ben kaka lekelerini önce sabunla çitiliyorum ılık suda daha sonra Dalan zeytinyağlı granül sabunla yıkıyorum hiç lekeli kalmadı memnunum ben.Ek gıdaya geçmedik daha geçince çıkarır mı bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz
Deletedmom283 suhedaborekci Kosla vanish leke çıkarıcı sprey sıkıp 5 dakika giysinin üzerinde bekletiyorum, ve makineye atıyorum ne yemek lekesi ne de kaka lekesi bırakıyor, çok aşırı ötesi memnunum 👾
Balevlat2019 Nen once sabunla cıtılıyorum sonra makınaya atıyorum deterjan olarak da dalın kullanıyorum
ballilokmaninannesi @suhedaborekci e bebekte baby me leke çıkarıcı var ben onu kullanıyorum gayet iyi çıkartıyor lekenin üzerine biraz döküp bekletiyorum daha sonra suya tutuyorum makineye attığımdada mis gibi oluyor