Denizegeahmet Arkadaşlar makarnavitma markasını kullanan alış veriş yapan var mı? Ürünleri çok tavsiye ediyorlar ama bir sürü ürün var özellikle iştah açan varmış ama deneyip kullanan memnun olan ya da olmayan var mı
Mhrzgl Denizegeahmet iştah açma olayını bilmiyorum ama alışveriş yapıyorum tarhana irmik pirinç unu yulaf unu aldım memnunum daha 7 aylığız biz almaya da devam edeceğim
Elifasyaa Denizegeahmet benim arkadaşım kullanıyor ürünlerini çok memnun bizim daha ek gıda zamanımız gelmedi bende gelince deneyeceğim.Arkadaşımın ınstagram ek gıda sayfası var isterseniz takip edin sormak istediklerinizi sorabilirsiniz .Gördüğünde mutlaka cevap verecektir. birannebirece sayfa ismi
My_son Denizegeahmet bende cok arastirdim baya begeilen bir site. Ilk firsatta bende alisveris yapcam cabuk da geliyomus
zezeeyyy Denizegeahmet 3 aydır kara dut pekmezi siparişi veriyorum tadı çok iyi oğlum severek tüketiyor
Bugsbunny Denizegeahmet bende bir çok ürününden alıyorum güvenilir bir site hem ödeme hem de ürünler açısından. İçin rahat alabilirsin.
Tatliskooo Denizegeahmet iştah açıcı olanı ben de çok sormuştum kullanan arkadaşlara ancak çok göreceli bi kavram bi mucize beklemeyin işe yaradı diyen de hiç faydasını görmedim diyen de. Site gayet güvenilir bu arada