Can-1can Selam ben 16 şubatta doğum yaptım şubat bitmeden doğum yardımına başvurduk süt parası vs yattı ama doğum yardımı e-devletten baktığımda ödeme aşamasında diyor ne zaman yatar acaba bilgisi olan var mı
HaticErkanMiran Can-1can meraba cnn bende 17 martta doğum yaptım aynı seni naibi bakıyorum doğum parasi ödeme aşamasında diyor ama süt parası nasıl oluyor yardımcı olurmusun bende yapabilirmiyim
Can-1can HaticErkanMiran süt parasına eşim kayıt yaptırdı bebeğin kimliğini çıkartıp aile ve çalışma bakanlığından süt parası başvurusu diye arayıp yapabilrsiniz diye biliyorum
Can-1can MeltemUlu süt parası ptt ye yatıyor e devlette telefon numaranız varsa şu kadar süt parası yattı diye mesaj geliyor cep telefonuna
Can-1can Esincagan telefonuma mesaj geldi öyle gidip çektim PTT den e devlete telefon numaran varsa yattığında mesaj gelir
Anneacemi Doğum yapalı 5 buçuk ay oldu ama başvuruyu şubat ayında yaptım benim de ödeme aşamasında diyor yatmış demek galiba yeni öğrendim bende :)
Hosgeldiannelik Can-1can benim de ödeme aşamasında diyor. Ptt yatmamış dedi. Martın ilk haftası başvurmuştuk. Mayısın ilk haftası alırsınız dedi ptt görevlisi. Yani ödeme aşamasında yazarken yatmış olmuyor her zaman
Can-1can Hosgeldiannelik evet ödeme aşaması demek yattı demek değil hala yatmamış benim de bakalım mayıs ya yatacak mı🤷♀️
biraskmasali Can-1can canm bende şubat 22 sinde doğum yaptım cuma günü yatmış ablam postacı ona sürekli baktırdım 15 nisanda yatması gerekiyordu geçiriyormuş normalmiş