Mavis123 Minnakelifim03 su katıyorum canım çok az portakal geri kalanı su oluyor tat veriyor sadece 😍
Yesilanne97 Benim kızımda 9 aylık ama sıvı kıvam olmadan bişi yemiyor bende böyle kahvaltılar hazırlamayı öyle isterdim ki 😫😫😫😫😫😫
Mavis123 Yesilanne97 alışması için çoktandır böyle veriyorum sanırım ondan çabuk alıştı. Zaman olur. Küçük parçalar halinde başlayabilirsiniz sizde 😍
canyarim @Mavis123 oh afiyet olsun paşaya,sağlıkla buyur inş annesi💖💖 bisey sormak istiyorum yanlış anlamazsanız o siyah olan nedir güzel görünüyor:)
Mavis123 Elvn94 inşallah 😊 ufak ufak parçalarla başlayabilirsiniz kendiniz vererek sonra ilerleyen zamanda kendi eline verirsiniz 🥰 denemişsinizdir belki ama 😊
canyarim @Mavis123 benim gözler gıdık bacim:) sabah sabah:) gecede geç yatınca 🤣🤣 malum:) o pankek dimi nasıl yapıyorsunuz onu ben hep cıvık yapıyorum tutmuyor :(
Mavis123 canyarim 1 yumurta sarısı, yarım muz, yarım çay bardağı su, pekmez, göz kararıda tam buğday unu koyuyorum kek hamurundan azıcık daha katı olacak unu ona göre yavaş yavaş dökerseniz kıvamını yakalarsınız 😍😍😍