Deletedmom_9857 -Sunshine- çok garip dün süreç devam ederken de bulunamadı yazıyordu hakkımız da hayırlısı 🤲🏻
Aselhafsam Deletedmom_9857 eksik bilgi girmediğinize emin misiniz olumlu yada olumsuz muhakkak yazıyorlar çünkü
Aselhafsam Deletedmom_9857 yoğunluktan dır ozaman e devletin programını indirip Ordan da Bi bak istersen
Duce28 -Sunshine- Evet doğru lakin 365in haberlerine aldanmayin . Bu haber için demiyorum genel olarak diyorum acık kapı icin millete umut dagitan milletin umuduyla oynayan bir haber sitesi orası . Bu habere gelirsek . E devlete sosyal yardimlasma bilgiler kismindan bakabilirsiniz . Çoğunun paralari orda gorunuyor ve bir kac gun icinde gelir . İhtiyacı olan herkese gelsin insaAllah .
Aselhafsam gvnkbr 😅hakkınızda hayırlısı olsun tcnin son rakamına göre başvuru yapıldı ya o şekilde de dağıtılacak diye okudum Bi yerde kutsal günü bekleyin, 😁😂
Fatosveaselbebek -Sunshine- ben başvuru yaptım 23 Nisa’nda hep diyordu başvuru değerlendiriliyor ama gece bi baktım yok başvurum ne kod var ne başvurum
-Sunshine- Fatosveaselbebek e devletten sosyal yardım bilgileri ne bak canım benm orda gözükmüştü bugünde getirdiler parayı
FnurGokcan -Sunshine- söylediğiniz yerden bakınca hem ödemeniz hazırdır yazıyor hem de yanında yardım kapsam dışı yazıyor🤔
-Sunshine- aksoyhatice ödemeniz hazır yazıyorsa onaylanmıştır canm benmde öyleydi getirdiler parayı 😊
Svdasya E devletten sosyal yardımlaşmaya girin orda bişiy yazmıyorsa büyük ihtimal olumsuz ama pandemi ekranında zaten değerlendirmede olanlarınki bulunduğunuz bölgede değerlendirmede yazıyor canlar allah ihtiyacı olanlara nasip etsin inşallah🤲🏻