Pink50 kizlar bebegimin dün hicbiseyi yoktu bugun sabah ağzında boyle beyazliklar olustu malum doktorada götüremiyorum dokundum biraz elledim canı yanmiyo sanirim yoksa aglardi. Başına gelen varmi endişeleniyorum ????
Umrnkrhn Pink50 benin kızımda da yanak içinde olmuştu ve baya büyüktü karbonatlı su yapıp temiz bir ağız beziyle sabah akşam silmiştim 3 gunde geçmişti. Internette dr yazıyor karbonatlı su ben ordan faydalanmistin. Inşallah gecer
Mlk33 Pink50 bnm kızım da da olmuştu canım karbonat lı suyla silebilirsin faydası oluyor geçmiş olsun
Haribo42 Pink50 benim oğlumdada vardı zinki daha yoğun ama karbonatla hiç kalmıyo günde 3 ker temizle
Ayparcam Pink50 karbonatlı suyla gazlı bezle temizle iyi geliyor canm. Sağlık ocağına götürmüştüm bende benm oğlanı dr mikostatin şurup gibi bişey onu verdi ağzına veriyosun sabah akşam onu da kullanmıştım ben.
SevdaArya Pink50 dilinin üzerinde de var canm ben iki gün önce mikostatin aldım bi günde geçirdi Ama baya ishal yaptı kullanmayı bıraktım yine çıktı karbonatlı suyu denicem inşallah işe yarar
Pink50 SevdaArya canim bende smdi aldm karbonat gazli bez yok tulbentle yapicam ins ise yarar bakalim