Ftmnrazra 48 günlüğüz normalde kızım hep sarı kaka yapardı. Bugüne kadar hep sarıydı. Bugün yeşille-sarı karışımı yapmış. Neden acaba üşüttümğ falan merak ettim analamsdım. Mamayla besleniyor bu arada
yasemnugr06 Ftmnrazra mama da yeşil normal fakat siz dikkat edin yine de üşütme anlamına da gelir derler biraz daha sıkı giydirin özellikle ayaklarını korkmanıza gerek yok
Hunilianne Ftmnrazra Gazı olunca da yeşil kaka yaparlar. Doktorlar sarı yeşil kakalara endişelenmeyin diyor
canparcam123 Ftmnrazra oğlum üç aya kadar hep yeşil kaka yapıyordu mama da versem emzirsem de özellikle gazi çok olunca ve on sütü içinde daha yeşil oluyordu üçüncü aydan sonra düzeldi
Hunilianne Ftmnrazra endiselenme😍 hemen hastalandı diye düşünme, sakin olmak en önemlisi. Siyah, beyaz veya kanlı kaka olmadığı sürece doktorlar sarı, kahve, yeşil tonlarını cok önemsemiyorlar. Olabilir diyorlar❤️
Ftmnrazra ikizannesii tesekkür ederim ya bende dediğim gibi evham yapıyorum. Şu virüs olmasa götürmüştüm bebeğimi kakasından sebep o derece pipirikliyin. Bilmiyorum tabi ilk cocuk internetten okuyorum yinede sinmiyor içime o yüzden teşekkür ediyorum
Esmaaaa Ftmnrazra bizim bebiş ne zaman çok süt içerde bağırsak hazmedemeyip yeşile dönüyor takip ettim 😊
Ftmnrazra Esmaaaa doğrudur Bakalım birdaha yapacakmı. Normalde hep sarı sarı yapınca birde sarı-yaşil karısık görünce korktum
Gulp Ftmnrazra altını geç açtığın zaman kaaka yeşile dönüyor bende Bi ara yeşil olduğunu farkettim sonra dikkat ettim sarı yaptığında yeşile dönmüş